Tjänster

Webbdesign

Behöver ditt företag hjälp med att synas på nätet, då har du kommit rätt. Vi hjälper dig med att ta fram ett bra webbhotell och domännamn. Vi kommer att bygga en unik design för din webbsida och ser till att den är lättnavigerad för kunden.

Verktyget vi använder oss av heter Wordpress. Wordpress är väldigt enkelt för dig som användare att navigera i, och uppdatera din webbsida själv.

Vad är då Wordpress?

I grunden är WordPress det enklaste och mest populära sättet att skapa din egen webbplats eller blogg. Faktum är att WordPress driver över 42,7 % av alla webbplatser på Internet. Ja – mer än en av fyra webbplatser som du besöker drivs sannolikt av WordPress.

På en lite mer teknisk nivå är WordPress ett innehållshanteringssystem med öppen källkod licenserat under GPLv2, vilket innebär att vem som helst kan använda eller modifiera WordPress-mjukvaran gratis. Ett innehållshanteringssystem är i grunden ett verktyg som gör det enkelt att hantera viktiga aspekter av din webbplats – som innehåll – utan att behöva veta något om programmering.

Datorservice

I Örebro med omnejd kan vi hjälpa dig med din datorutrustning när du har problem. Får du inte din skrivare eller nätverk att fungera, så kan vi hjälpa dig med det. Har du frågor gällande datorrelaterade grejer, kan du alltid kontakta oss för att diskutera, så kommer vi fram till en lösning.

Vi kan hjälpa dig med:
  • Dator
  • Skrivare
  • Nätverk
  • Installationer
  • Användarfrågor
  • Råd

Visste du att, du som privatperson kan göra RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet. Du kan göra avdrag med 50 procent av arbetskostnaden, men max 50 000 kr per år.

Läs mer om RUT-avdrag.