Publiceringsverktyg (CMS)

I samband med att webben har växt och blivit den största marknadsföringsplattformen för många företag har behovet av att kunna uppdatera sin hemsida också ökat. För att stävja det behovet så växte publiceringsverktyg eller CMS som det också kallas fram.


Uppdatera din hemsida

Med ett publiceringsverktyg kan du själv ändra innehållet på din hemsida. Det kan handla om att ändra texter, bilder eller lägga till en undersida. Detta är något som webbyråer skött historiskt sett vilket innebar en kostnad vid varje uppdateringstillfällen. Med ett publiceringsverktyg så slipper man den kostnaden, och man kan själv anpassa exakt hur man vill ha det. Jag hjälper givetvis företag som inte har tiden eller kunskapen att ändra sin sida också.


Forss Webservice AB har tagit fram ett eget publiceringsverktyg speciellt anpassat för företagskunder. Publiceringsverktyg är intuitivt, enkelt att använda och alltid tillgängligt via webbinlogg. Jag använder mig utav detta verktyget då den är mycket lättare än t.ex. Joomla och Wordpress, det ska vara lätt att kunna uppdatera sin egna hemsida.


Med publiceringsverktyg kan du ändra allt från bildspel, texter, länkar, bilder och mycket mer. Verktyget är väldigt lätt att förstå, men skulle du vilja ha hjälp så ingår det fri support.


Publiceringsverktygets gränssnitt

Se nedan på några exempel hur verktyget ser ut.

 

 

 < Tillbaka